Nuffnang Ads

Wednesday, October 21, 2009

akimz live performance

photo courtesy from GAFIM
photo courtesy from ning
http://akimfc.ning.com/

It’s just a post yg along nak share ngan semua gafimmers…first of all,congratez to ourselves as part of gafimmers, but playing a massive role since akimz song, bengang hit some of music chart such as carta era, hot fm, muzik-muzik etc. It’s really a good job from us…

Along nak share sikit tentang live performance akim…along baru je tengok youtube reherseal akim semasa di gempak selebriti astro di Kluang, Johor…along tak pegi pun cz sibuk n almaklumlah,walaupun akim adik along,its hard nak jumpe or berbual on phone cz masing-masing sibuk ngan agenda tersendiri…menurut penilaian along yang serba kekurangan ni,persembahan akim secara live semakin improve…valuation yg along buat ni berpaksikan kepada perbandingan performance akim semasa konsert reunion AF7 dan menyanyi suka-suka semasa rumah terbuka di JB dengan latest performance di Kluang…

Akim since really confident and suara die tak pecah kat part chorus…in addition,akim ade wat sedikit improvise kat some part of the song…its nice, but improvise tu xleh dilakukan terlalu banyak cz it will ruined the overall body of the song…tapi along tak tau lak how about performance for the real segment kat gempak selebriti astro tu... Overall, performance for that rehearsal along bagi 4/5 stars…

Ok,thatz all for this moment…how bout gafimmers valuation?...lets share it 2gether…sharing is caring…





check it out here


http://www.youtube.com/watch?v=22aa0CxkEAc



11 comments:

  1. hi admin...want to show my blog with this fan...saya pun fan akim jugakk :) lets visit www.zoomartis.net

    ReplyDelete
  2. Betul apa yg along ckp. Aryn nampak akim makin improve dlm nyanyian. Hope akim buktikan pada semua org yg akim betul2 nak berjaya dlm bidang nie.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah ye along Akim, lagu Bengang jadi hot hits kini. Keep voting...

    ReplyDelete
  4. akim ni memang da terbukti berbakat..hrp akim kotakan janji dia tuk bekerja keras jadi artis yg berjaya..jgn byk bersosial sgt k akim

    ReplyDelete
  5. btol 2 apa korang ckap..sy sokong 100%

    ReplyDelete
  6. nampaknya akim makin improve dlm bidang nyayian sekarang.akim nampak cute lah...........

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..BENGANG da makin hits skang..suka tgk kemajuan akim n the latest performance akim kt gempak astro tuh, akak suka ssgt..harap dak kentang perform lg baik mase semifinal muzik2 nnt n insyallah..BENGANG juga x mustahil utk ke JUARA LAGU dan seterusnya jadik JUARA LAGU...wpong pertama kali d calonkan terus naik carta pertama dan selama 3 minggu berturut, satu kejayaan yang mebanggakan buat akim..i'm proud to his fans...

    ReplyDelete
  8. dengar2 nya akim ader cipta lagu sendiri kan?? lagik la bangga dgn dia..kerana pd usia semuda dia..wah..x tau nak ckp per lg...ibu ckp pon lagu yg dia cipta tuh..sedap pulak tuh..x sabo nak dgr lagu terbaru dak kentang..we will alwiz support dak kentang..

    ReplyDelete
  9. akum...
    cume nak share citer...sejak af3 xikuti af kecuali stacy coz persembahan bertenaganye termasuklah af7..npk akim kat paper dan tau org senegeri dpt no.3 okla...bile selalu dengar lagu bengang terase sedap lak ingat lagu sang juaranye...lastly carik kat youtube dan yang saya jumpe.....seorg AfiqHakim yang tabah, kuat semangat dan sentiasa improve dr satu konsert ke satu konsert...sian die byk cabaran yg die lalui tp bgs die boleh tempuh dan itulah yg menyentuh hati saya....pd sy die xkalah tp menang mengatasi musuh utamanya...dirinya sendiri...!
    hopely, die terus belajar, fokus & serius dlm nyanyian, kekalkan nilai2 positif miliknye...dan tegar dgn ape jua rintangan yg datang....macam xcaye, sy leh jd gafimmers akim nih, kerana `nilai' yg mahal itu!..harap terus success dan apapun sy terus beri sokongan pd kerjayanye...KASIHerima

    ReplyDelete
  10. skyhawkwalker@yahoo.comNovember 1, 2009 at 5:49 PM

    Along....Tok mintak Akim repair la balik rambut dia sebab yg sekarang ni sangat SERABAI. Revert back pada rambut Akim masa ditransformasi dalam AF7 dulu.

    ReplyDelete
  11. xbesh ar akim dgandingkan ngan mila lam citer kau n aku 2.... xda heroin len ker???
    amek ar yang padan ngan die cket...hu3

    ReplyDelete