Nuffnang Ads

Tuesday, January 19, 2010

episday r to u...




salam sejahtera to all gafimmers...mm,tahniah kat sume finalis AJL n congratez to aizat,yuna,faizal tahir & black for their awards...tahniah to akim cz persembahan malam tu agak berani cz new injection to 'bengang',but along prefer performance akim at separuh akhir AJL...rasional along cakap camtu cz along rase akim cam tak selesa ngan props n costume n along x dpt feel lagu bengang till the end of the show...but as long as be on stage among AJL finalist,memang respek r bro...congratez gak to akim n stacy for hidden awards for AJL from hotlink...n congratez to all gafimmers cz bagi kepercayaan kat akim sehingga berjaya maju ke final AJL...along tak dapat join malam AJL cz next Monday tu student poli dah start register for new semester…so,terpaksela tengok kat umah je…huhu…

ok,pas AJL,dengar lak cite from cik propa pasal akim blagak n besar kepala…but along rase something wrong kot…cz maybe salah interprestasi maksud ayat tersebut…maybe akim ni nampak agak kasar cz tone suara die bile becakap memang up,n tulah akim yg along kenal…but along xnk salahkan sesape dalam hal ni…nobody perfect,so kalo cik propa terasa ngan perlakuan akim tu,along mintak maaf bebanyak bagi pihak akim…tapi kalo cik propa nak tau perangai akim,leh la tanye gafimmers,cz kalo tanye along,maybe along cam bias kan…huhu…

wokeh,something new is along dah dengar single akim yg hampir siap…alamak braders n sisters,lagu tu simple n catchy r ngan suara akim…from my opinion lagu tu best didengar waktu bangun pagi nak pegi keje…haha,memang layan…but that is my opinion…kite tunggu lagu tu siap cz lagu tu akim compose ntuk commercial walls cornetto kalo x silap along…music arrangement by gnola…

lastly,episday r to u to ayahanda Ahmad bin Suleiman n Afiq Hakim bin Ahmad a.k.a dak kentang….semoga panjang umur,dimurahkan rezeki,dan sentiasa ceria dalam menghadapi hari-hari mendatang yang penuh ngan dugaan dan cabaran…papepun orang cakap,we all there for u…special dedication from gafimmers family…

20 comments:

  1. hepi besday akim n ayahanda akim..semoga panjang umur n dmurahkan rezeki...pasal gosip ni..x kisah coz rasenye along pun kenal akim camne..still sokong akim..x sabar nak dgr single terbaru akim.. pasal ajl pulak...memang lebih suka akim nyanyi mase separuh akim...ape2 pun...akim tetap d hati....

    ReplyDelete
  2. Nisa ske imej akim mse AJL.. Mmg sesuai.. Xde la nmpk mcm bdk laki biase.. I like!

    ReplyDelete
  3. inilah cinta...really a catchy song...n i really like it..hope this song could be a hit song like BENGANG...

    to ayahanda AHMAD SULAIMAN n adik kentang AFIQ HAKIM AHMAD...happy bday for both of u..may ALLAH bless u...n thnx for being part of our pemeli...

    ReplyDelete
  4. tq along coz update this blog....anyway to EN. AHMAD N AKIM i wish u happy birthday and may ALLAH bless u

    ReplyDelete
  5. happy befday ayahhh....peace!!

    along.motip pic az ape kt ctu???wkakkakakaka...

    ReplyDelete
  6. haha...cz az is one of gafim family...huhu...credit to az for this pic..

    ReplyDelete
  7. Happy birthday untuk Akim dan untuk En. Ahmad sekali. Semoga segalanya dikurniakan yang terbaik untuk anda berdua. Sebenarnya pasal gosip tu, kami tak kisahpn. Dah faham Akim macam mana. Asalkan Akim tak abaikan peminat dah cukup.Kami tetap sokong Akim..

    ReplyDelete
  8. jum kita undi akim habis2an tuk abpp...thanks along x putus2 cite pasal akim..i like..by the way hepi belateday 2 akim dan ayahanda akim en ahmad..pastikan akim dpt bwk balik anugerah dr abpp..

    ReplyDelete
  9. happy belated to akim...
    dan tahniah kerana tercalon dalam 2 kategori..ABHP 2009. SEMANGAT untuk mengundi..ni

    ReplyDelete
  10. Thanks Along for updating us on Akim. Do write more if you have the time. Kesian kat Akim, at a very young age dah selalu kena negative komen from many people. Ada saja tak kena. Why can't orang2 yang enthusiastic sangat nak komen tu try to understand him & look at his positive side rather than expect him to understand everyone of us. The least they could do is to the tell the story as it is (honestly) instead of manipulating it all the time. Itu yg dikatakan ikut sedap mulut aje cakap. Akim, hang in there ok. Mana nasihat yg baik Akim ambil. Comments yg membunuh your progression tu, Akim buat bodoh aje lah. Will pray for your success always.

    ReplyDelete
  11. along., urm., first of all, congratz 2 im., n i can't wait 4 his brand new song! yeah! go akim., along, btw, kalau kite nak pos surat kat akim nak pos alamat umah kat johor ke kat ane eh?? pleaz la balas.,

    ReplyDelete
  12. puterigunungledangJanuary 28, 2010 at 8:55 AM

    Salam to along, family and especially to akim...good luck in your future undertaking, i really like your new song "inilah cinta", i notice that u've start writing in english in your fb....to improve more..please do some reading often .. newspaper or books. lastly i hope that u will continue in your music studies at Uitm....wassalam

    ReplyDelete
  13. happy beday to akim n ayah akim...!!!!!

    ReplyDelete
  14. Hehehee....
    HAPY BSDY UTK KALIAN TOO..Hehehehhe...

    SORRY LATE wish..
    HAPPY BELATED BIRTHDAY TO si dak KENTANG@AKIM & juga utk abahnya (En. Ahmad)
    SEMOGA PANJANG UMUR
    DI MURAHKAN REZKI&juga BERBAHAGIA SELALU
    AMIN ;)

    Papepun PROUND OF U DEAR...
    POWER r akim an...leh masuk AJL terus..ahaa...
    i VERY LIKE Unye PERFOMANCE babe...


    Cayee laaahhhhhh....PERFOMANCE AKIM...
    fuuhhh..sungguh MANTAP!!!!!!!!!GAH je...cm CITER SUPERMAN lak tp WATAK JAHAT...Hihihihiii...kate BENGANG an..i siap amik video lg..ahhh...xkire depa xkasi pn..tp i duk tepi leh la MENYOROK skit..takut2 BERANI..Hehehheee..POWER la akim smlm...Cukup BERBANGGA even xmenang pn..xpe...anggap je xde REZEKI..unye PERFOMANCE TETAP GEMPAQ siot!!!!!!!!!!!!!!!!!! cayee laahhh akim...GOOOODDD JOOBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  15. nk tnye2..cmne nk masuk chat kt gafimm??

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum... rndu sgt kt akim taw.. akim skg kne ciap2 tuk persembhan roket nty kn? hope akim sehat2 salu lah..

    ReplyDelete
  17. ape prasaan anda pabila dpt ke final???????

    ReplyDelete