Nuffnang Ads

Saturday, May 23, 2009

i'm so sorry...

salam semua...along nak mintak maaf kat semua coz tak dapat update blog ntuk info terkini akim coz sejak akim keluar dari akademi,along sendiri tak dapat jumpa akim coz pada pagi ahad yang lepas,along kene pegi kuala terengganu untuk berkursus...so,tak dapat nak bagi apa2 info...along belum sempat nak info kat akim ntuk take over blog ni...along mintak maaf kat semua gafimmers...i'm really sorry for any inconvenience situation...

21 comments:

  1. Salam Along..
    so rancangn skrang..x da plan ker nk jumpa ngan fan??huhuh

    ReplyDelete
  2. tak pe along akim
    gafim ok punye heheh

    ReplyDelete
  3. tak pe la along...kami faham... kesian along belum sempat jumpe akim...

    ReplyDelete
  4. tak sabar nak baca celoteh akim in person kat sini..:)

    ReplyDelete
  5. it's ok along. along pun ada hal sendiri yang perlu diselesaikan. as long as fans tak putus berita akim. tapi lately ni dah cam terputus2 ckit. sedey..tak tau mende psl akim. hope sgt dpt sembang ngan akim dlm blog ni when he took over this blog.

    ReplyDelete
  6. SITI AMINAH ker SITI AISHAH...

    ReplyDelete
  7. assalammualaikum along,
    naaa... its not ur fault lah tak update apa2 pun.. i bet semua org faham..
    but akak ada 1 cadangan:
    why not dapat kan seseorang yg boleh berhubung terus dgn akim (or at least ngan pr akim) utk update kan infos & akim's activities..then letak kat sini / gafim.. mana2 yg senang lah..
    ambik contoh: adam af2, apa yg fan club dia buat, makesure always dpt latest news from him utk diupdate at their YG, so the president / sec of the club akan talk / sms / either to him or his manager.. thats the best way utk kekal kan peminat & fans pun dpt support apa yg dia buat. (akak rasa ada a few artis lain pun buat camtu).. so, along tak perlu lah, tergesa2, blk umah penat2 nk update blog lagi..
    sorry along, panjang lak..
    take care!

    ReplyDelete
  8. salam along..
    it's ok along..kitorng phm. along bz dgn keje along n stuff..so x smpat nk update blog ni..xpe..fiqa & other gafimmers akan jaga blog ni to make sure blog ni xkan hilang cmtu je..aiiite!~ dun worry bout dat! n 1 more thing, fiqa agreed with cadangan kak lina hilmin kt atas tu..lately, kitorng agak lmbt dpt update psl akim, his activities & so on...but along jgn kusutkan otak pikir mcm2...this is just a suggestion okay?..hee..btw along, miss u! take care~ :)

    ReplyDelete
  9. tshirt ada lg tak?
    my girl nak beli la...
    shes 9 yrs old, can fit size S rasanya la
    mcm mana cara ekk?

    ReplyDelete
  10. xpela,
    kami faham.nanti ade info update k :)

    ReplyDelete
  11. sian along ke-bizi-an.. xper2.. kami setia menunggu entries2 along lagi.. hehehe.. hope the kursus went well ;-)

    lina, jengah2 la kat www.afiqhakim.com apa2 info yg ada, akan cuba diupdate di sana... =D

    ReplyDelete
  12. wawa, thanks.. mmg everyday akak masuk w/site tu. its ok, rupa2nya ada update kat facebook akim. for those yg takde fb, here's the details:

    Update : Jadual AKIM Sepanjang Minggu:
    25th May : Meeting AESB , Photoshoot bersama Murai.com.my
    26th May : Photoshoot HAI, Mingguan Malaysia & Recording
    27th May : Photoshoot Remaja, Media Hiburan & Mangga
    28th - 31st May : Shooting.
    Aktiviti khas :interview ngan SM di awani kul 3.30pm n 10.30mlm 26 May!

    ReplyDelete
  13. xpe abg long..ktorg paham..hehe...

    ReplyDelete
  14. Jelly, tshirt kita tgh tunggu stok baru.Ada size XXS,XS,M,L,XL,XXL,XXXL.So anak u umur 9 thn boleh pakai size XXS.Sila beri butir2 lanjut: nama penuh,alamat lengkap,no hp n size ke gafimmers@gmail.com

    Utk aktivity2 berkenaan Akim n Gafim sila ke wsite rasmi www.afiqhakim.com or ke facebook rasmi akim bwh nama afiq hakim ahmad. Harap maklum ye.;)

    ReplyDelete
  15. along:
    THAT'S OK la long....kitorang sume ok je...kitorang pn memahami ur situation bro...alg pn ade KEHIDUPAN alg sndri kitorang ok je..xpe...kang akim BALIK kitorang boleh BULI die...hehehehhehehe...alg kitorang xbuli..hehehehhee...siap die...xsabar tunggu KEMUNCULAN die..kena MELAYAN KARENAH kitorang..hehheheee..ape lg..suh akim bt REUNION pastu blanje kitorang,bile lg an...:o)

    all:
    hye kawan2..kite ok an???????
    yeaaaaaaahhhhhhhhh.....mlm ni tggu KEMUNCULAN akim kat AWANI 10.30 mlm ni an...tgk gelagat die kena intebiu..hehhehee..papepun akim TETAP igt kite..smlm dlm era.fm pn die ade sebut kite(GAFIM&FC)..kang akim free kite bt reunion aw..kang volunteer r pass kan..mane taw termiss..huhuhuuhuuu

    AKIM mmg BEST!!!!!!!!!!
    GOOD LUCK.....WELCOME to the WORLD...dunia HIBURAN....
    Chaayookk..chayoookkk...

    ReplyDelete
  16. it's ok....along agak bizi kan

    :P

    ReplyDelete
  17. TAKPELAH LONG.....NANTI KALU LONG JUMPA AKIM KATA SYAHIRAH KIRIM SALAM YA......HEHEHEHE

    ReplyDelete
  18. akim i love you so much and i want your number phone and your address

    i love you

    i love akim AF7

    mmmmmuaaaaaah

    ReplyDelete