Nuffnang Ads

Tuesday, June 2, 2009

hello gafimmers




gud morning gafimmers...hope sumer sihat n ceria for the whole day...along da abis kursus...n luckily, sempat gak jumpe akim after that coz kebetulan abang long balik umah family kak long kt kajang...so, dapat la jumpe akim cz after final konsert,along lansung tak sempat jumpe akim pasal kene pi kursus kt kuala terengganu...
at last dpt gak sit down n talk man to man ngan akim...nothing yg berubah tentang akim...same cam akim yg our family kenal...but yang berbeza adalah new world yg die berada skang ni...tapi,apepun akim tetap adik along n akim still kene bebel ngan along kalo die slack somewhere else...its for his own good...
here some pictures yg along captured...gambar akim ngan sepupu die n gambar akim nk pi interview radio era...












21 comments:

  1. ensemnye akim..
    terubat ar rndu kt die jap..
    huhu..
    thankz abg long!!=)

    ReplyDelete
  2. so sweet! windo nynyian akim

    ReplyDelete
  3. along..
    thnks sbb update blog ni.
    terubat gak rinnndu dgn akim eventho dpt tgk gmbr je..hehe
    bile along nk on9 & borak dgn kitorng??
    hurm..
    k along..take care~
    :)

    ReplyDelete
  4. uitttt,
    tue rumah akim ke?
    cantek :DD
    pape pown teng's update blog :D

    ReplyDelete
  5. yeyy...along kembalii...hehe. thanks for the update... rindu kami dgn posting along. hehehe.

    hopefully things will go well, n he'll be a greater person but stay as humble =) glad to know dia ada along yg leh tolong jentik2 kan dia kalau dia ada terpeleot skit. hehehe.. ;)

    ReplyDelete
  6. mekasih along..
    ensem nye akim...
    2lis lah prkmbgn akim...
    indu giler kat akim..
    slps dah abis af...
    kalu x tiap mlm bleh jupe..
    akim ku...

    ReplyDelete
  7. alhamdullilah..
    akim tetap seperti dulu sebagaimana along nyer kate..
    hehehehe

    ermm
    lawa umah..

    ReplyDelete
  8. Syukurlah Akim masih akim yg dulu. Setiap hari buka blog ni tapi still tak update. Rindu sangat nak tahu perkembangannya. terima kasih Along dlm sesibuk dgn kerja sempat lagi hantar gambar Akim untuk Gafimmers semua. Ketahuilah fans akim semakin ramai, bukan shj yg sokong dari dlm AF lagi. Akim dah keluar ni pun bertambah dengan peminat yg baru. Contohnya saya, makcik dah berumur. he hee
    dan yg paling penting bukan gadis2 sebayanya sahaja yang ikuti perkembangan beliau sekarang ni. Semua orang sedang memerhatikan mu .....Ingat ibu ayah, dan jangan lupa semua nasihat dari warkah along itu

    ReplyDelete
  9. wah...windu sama die..
    cepat2 ah..wat album..insyaallah..

    abg long..
    linked me please.
    www.bloguntukmu.blogspot.com

    SUPPORT AKIM SAMPAI BILE2...

    ReplyDelete
  10. yey..along dh hapdet..!!
    cumill je pic last tuh...huhu

    ReplyDelete
  11. lelah semu semataJune 5, 2009 at 2:49 PM

    tadi hantar Akim kat kajang.. :p

    ReplyDelete
  12. suker gambr last tuh!
    comel sgt akim!

    urgent!:

    well,nak tanye about surat kabar arini.
    pancaindera, 7 Jun 09
    akim sombong?
    kenapa ni?
    apa cerita sebenarnya?
    is it true?
    hopes akim bukan lah seperti yang di tulis kat news tu.
    and itu cuma salah faham.
    saya minat die dari mule die masuk af.
    die kena kutuk nan kwn and famili saye un,saye wat ta kesah.
    so..
    please answer me..

    ReplyDelete
  13. along..cm mana kita nak tahu psl aktiviti akim yek?dkt gafimmers pun xde bgtau sgt..plz.buat cm 1 kelender yg menyenaraikan aktiviti dia dgn peminat ker..sng akak nak ikut perkembangan akim.yg pasti kalau ada buat ape2 perjumpaan akim dgn peminat,jgn lupe ajak akak tau..
    applegate510@gmail.com

    ReplyDelete
  14. KALU ADA GATHERING SAMA2 NGAN AKIM BAGITAU SYAHIRAH YAH......MANA TAU SYAHIRAH BLEH DTG........HEHEHEHE

    ReplyDelete
  15. bang long nanti buat gathering kat sabah yek.....sandakan kalu bleh....syahirah akan tunggu sampai biler2 pun ......kalu kat semenanjung jauh sgt mak sy tak bagi......:(

    ReplyDelete
  16. chumil tol akim wk2 nie....tp syg sgt2..nk jmpe akim wk2 gthring t tp xley coz de hal time tuh..t'pksela tgu 2nd plak..

    mke akim time nie nmpk akim ni sorg yg peynyang..hik3..i like u!!i'm y0urs,akim

    ReplyDelete
  17. hai..
    akim sgt ciut2
    handsome boy..
    i like him..
    jasmine love akim

    ReplyDelete
  18. hye....!!.askom..abg akim!!!.im here...coz..i peminat abg akim!!!....nnt add lh shahsa kt fb ok!!..or myspace....(jammynursyahrinah@yahoo.com)FB (nursyahrinah@yahoo.com)...add tau abg akim!!.lg 1 add shasha kt YM ( jammysyahrinah@yahoo.com)..YM add tau..u are the best in my heart hehehee

    ReplyDelete