Nuffnang Ads

Monday, August 24, 2009

akim send his regard to all gafimmers...




Salam untuk semua gafimmers...minggu lepas, akim ada menelefon along...along sempat berbual sambil bertanyakan perkembangan sepanjang berada di Indonesia...Menurut akim, segalanya berjalan dengan lancar...akim akan kembali ke tanahair pada 15 September 2009...Pengambaran drama "Kau dan Aku" musim pertama akan dihabiskan sebelum Hari Raya...Menurut akim, kemungkinan besar drama tersebut akan melalui pengambaran musim kedua kerana jalan cerita untuk musim pertama tergantung...Suara akim juga kedengaran sihat dan bertenaga...Mungkin supplement yang diamalkannya membantu kecergasannya sepanjang pengambaran...along ada bertanyakan kenapa akim lama tak 'online'...menurut akim, broadband yang dibawa bersama laptop tidak dapat berfungsi disebabkan tiada 'coverage'...akim hanya dapat 'online' menggunakan 'handset', tetapi agak terhad...akim memohon maaf kepada semua gafimmers kerana tak dapat online...Menurut akim,dia amat merindui semua gafimmers di Malaysia...Dia berharap dapat berjumpa semua gafimmers sedikit masa lagi...

Akim menyampaikan salam sayang dan penghargaan kepada semua comittee members dan gafimmers...

32 comments:

  1. wahh.. thank u so much atas update dari along! alhamdulillah, lega nya dengar dia sihat + bertenaga kat sana :D wah, siap ada musim ke-2.. alhmdulillah lg skali, murah rezeki akim :) yg best sbb drama ni ada soundtrack + still bg akim tunjuk bakat nyanyian dia ;) harap semua nya berjalan lancar kat sana.. aminnn...

    ReplyDelete
  2. huhu..thnks eea along c0z updte blog nie...alhamdulillah akim chat...kami suma sbnrnya rindu sgt2 kat akim....tp nk buat mcm mna...akim bz skunk nie...tp kami akn stiasa support akim... nnt klu akim da balek cni n free jgn lupa online taw..GAFIMMERS merindui akim....:)

    ReplyDelete
  3. Selamat majujaya kepada AKIM. Jangan lupa sambung belajar sebagai bekalan masa depan sebab artis baru tumbuh macam cendawan.

    ReplyDelete
  4. da lme da try nk anta cmmnt tp stiap kali pown msti stuck..
    so,,to akim;;
    kami dsini lgi rinduu kt akim kann semua??
    btw,,kalo akim ley bace,,hope akim jg ksehatan
    kt sne..
    and tabahkn aty kalo puasa kt sane..
    byk dugaan rite??
    syawal kt malaysia kann akim??
    so,,xprluu sedihh lgy :)
    nnty merdeka,,
    laung merdekaa snyap2 je laa kt sana okayy!

    ReplyDelete
  5. teruskan persahabatan dengan aishah.Kamu berdua nampak sangat serasi bila bersama.

    ReplyDelete
  6. harap-harap nanti ada album duet akim ngan aishah.lagu merindu yang kamu berdua nyanyikan kat konsert reunion af7 sangat menghiburkan.harap kamu berdua akan sambung belajar disamping menjadi anak seni.kurangkan gossip fokus pada tujuan untuk penambahanbaikkan.

    ReplyDelete
  7. along!!!!!
    nanti tlg gtau akim yg amik hadiah dia kat astro...
    shahi antar kat alamat astro jer ari tu....
    bgtau kat dia ek....
    mekaseh bab along bgtau keadaan akim kat sana...


    FROM
    sHaHiOcHaE
    sRwK....

    ReplyDelete
  8. :) !! HAHA,excited lah pulak :P .

    ReplyDelete
  9. *dapat jugak post komen kt sini.. :D

    ReplyDelete
  10. salam..
    hi along, tqvm 4 d update news..
    w'salam n salam kembali untuk akim. semoga akim dpt menjalankan ibadah puasa dengan baik di sana di samping menjalani shooting juga.. gud luck for him..n sihat2 hendaknya.. syukur jugak dgn rezeki yg akim terima.. alhamdulillah..

    ReplyDelete
  11. Thank along! Cause dpt update pasal Akem! At least lega hati dpt tau nih smua! By the way, slamat berpose, slamat sambut merdeka 'n' bakal selamat menyambut hari raya aidilfitri... BY the way, thanx along!

    ReplyDelete
  12. __ngan __...meunggu kepulangan ak3m, hrp sihat la yo...jgo la kesihatan..., klu tk sihat camno nk koja....

    ReplyDelete
  13. hye akim saya peminat awak dr singapura...mcm mana nk antar tuk akim

    ReplyDelete
  14. akim u ur the best....thanks along 4 d update

    ReplyDelete
  15. alahai..chumelnyerr!
    nape la comel sgt mamat nie??
    merendahkan iman btol..haha!=)

    ReplyDelete
  16. akem balek pd tarekh keramat !
    akem balek pd tarekh hari jadikuu !
    weehuuuuuu !!

    p/s : along , bleh anta email along kat eyca ta ?
    nak request sumthing niee :)
    thanx along ..

    aisyahnurhanie@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. thanks along coz update this blog.. btw, rindu sgt kat akim

    ReplyDelete
  18. gmbr yg akim baring tu comel sangat... LOVE HIM <33

    ReplyDelete
  19. hai abang akim..sye cke tengok lakonanabang akim didalam teater muzikal kau dan aku....bestnye lakonan abang akim...all the best!!!!

    ReplyDelete
  20. hai abang akim..sye cke tengok lakonanabang akim didalam teater muzikal kau dan aku....bestnye lakonan abang akim...all the best!!!!

    ReplyDelete
  21. hai abang akim..sye cke tengok lakonanabang akim didalam teater muzikal kau dan aku....bestnye lakonan abang akim...all the best!!!!

    ReplyDelete
  22. hai abang akim..sye ske tengok lakonanabang akim didalam crt kau dan aku....bestnye lakonan abang akim...cantik lah muhhhhhh!!!!...bye

    ReplyDelete
  23. akim nie encem n cute..........tpi x ssuai dgn older people......sye gram cgt ngn akim nie......seorang artis yg pnyabar n happy.....lakonan yg mantap........GOOD LUCK n ALL THE BEST

    ReplyDelete
  24. hai..akim..sya ni peminat no.1 akim tau fr0m trg..cute boy....huhuh

    ReplyDelete
  25. hye all im new here i like so much hehe

    ReplyDelete
  26. akem...sye peminat awk...awk cute sgt..
    geram sye...

    ReplyDelete
  27. awak nie cute sngt trgn nk jmpa awak dgn lbh dkt

    ReplyDelete
  28. nape laaa akim niew cute sngt jth iman nie

    ReplyDelete